RPCNH
RPCNH

Winkeldiefstal

Duurt 3 uur Fysieke training wordt gewaardeerd met een 8 Min. 15 deelnemers

De training winkeldiefstal

In klassikaal verband worden simulaties uitgebeeld door een acteur en krijgen de deelnemers handelingsperspectieven aangereikt. Zij leren de juiste handelingen toe te passen en informatie te verzamelen om effectief aangifte te kunnen doen.

Winkelcriminaliteit is een ernstig probleem. De schade voor de detailhandel wordt geschat op jaarlijks € 1 miljard. Bovendien nemen geweld en agressie in de winkel toe. Gelukkig kunt u zelf een heleboel doen om winkelcriminaliteit zo veel mogelijk te voorkomen. Wanneer u als ondernemer bewust omgaat met winkelcriminaliteit en -veiligheid verkleint u bovendien de kans op interne criminaliteit aanzienlijk.

Vraag de gratis training aan via uw wijkagent of de gemeente. Komt u er niet uit, stuur dan een mail via het contactformulier.

Werkwijze

 • Er zijn 4 verschillende ondernemingen.
 • Bepaal met de partijen wie organisator is.
 • Stem datum en tijdstip af.
 • De aanvraag via de wijkagent of gemeente
 • U ontvangt de uitnodiging
 • U werft de deelnemers in uw omgeving

Doelgroep

Medewerkers

Deelnemers

Winkels / 15 tot 30

     Agenda

     Er zijn geen trainingen beschikbaar

     Statistieken

     18 keer georganiseerd 10 verschillende locaties fysieke training wordt gewaardeerd met een 8
     camera

     Cybercrime

     Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het RPC organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

     Lees meer
     camera

     Awareness Ondermijning

     Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

     Lees meer
     camera

     Excellent Cameratoezicht

     Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het RPC ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

     Lees meer