RPCNH
RPCNH

Gratis MKB Phishingtest

Bescherm uw economisch belang, doe de gratis MKB Phishingtest

Phishing is vaak de eerste stap in een cyberaanval en erg succesvol voor criminelen. Is de aanval niet gericht op uw bedrijf, dan kan uw systeem worden misbruikt. Zonder dat u dat weet. Phishing is één van de grootste cyberrisico’s binnen het MKB. Dit willen we beperken, samen met het MKB. Het doel van de GRATIS test is om inzicht te krijgen in de kennis en weerbaarheid van internetcriminaliteit binnen het MKB. Bent u benieuwd hoe weerbaar uw onderneming of uw medewerkers voor phishing zijn, dan geeft u op deze pagina uw belangstelling aan. Het verplicht u nog tot niets.

Meedoen is GRATIS en het zal u niet veel tijd kosten. Maakt u zich ook geen zorgen, we komen niet in uw systeem.

Hoe het werkt

1. Uw belangstelling registreert u, hoe gaat het verder?

Hier komt de antwoordtekst op vraag 1

2. Wat wordt er verwacht?

Hier komt de antwoordtekst op vraag 2

3. Hoe gaat de test in zijn werk?

Hier komt de antwoordtekst op vraag 3

4. U ontvangt de resultaten

Hier komt de antwoordtekst op vraag 4

5. Vergelijk uw branche of organisatie met sectorgenoten

Hier komt de antwoordtekst op vraag 5

6. Hoe nu verder?

Hier komt de antwoordtekst op vraag 6

Registreer hier uw belangstelling

camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het RPC organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
camera

Excellent Cameratoezicht

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het RPC ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

Lees meer